Mijn favorieten

Dé makelaar in Emmeloord, Onze Makelaar

Welkom bij Onze Makelaar

 
In Emmeloord is sinds 2013 een gloednieuw NVM-Makelaarskantoor geopend onder de naam “Onze Makelaar”.
Eigenaar is Berry Westerduin, NVM-Makelaar en Taxateur o.z. Al sinds 1997 actief in de makelaardij en al enkele jaren makelaar in Emmeloord en omstreken.
 
Het kantoor is vernieuwend, bruist van de creatieve ideeën en stapt af van het traditionele makelaarskantoor. Met de volledige integratie van Internet is de functie van een kantoorpand steeds verder afgenomen. Daarom kiest Onze Makelaar ervoor om bij u thuis te komen!
 
Onze Makelaar komt gewoon naar u toe. Bovendien zijn de lijnen kort: de klant heeft direct contact met de makelaar.
 
Onze Makelaar richt zich op de verkoop en aankoopbegeleiding bij bestaande woningen,  taxaties en verkoop van nieuwbouwwoningen. Door de ervaring in een groot werkgebied lopend van Meppel, Zwolle, Kampen en Emmeloord is Onze Makelaar breed inzetbaar.
 
Berry staat voor kwaliteit en duidelijkheid. “Het is een prachtig vak dat een grote mate van integriteit en toewijding vereist. Ik doe dit werk met heel veel plezier. Mijn ambitie is het beste resultaat te behalen voor iedere klant met als grootste belang een tevreden klant”.

Ons actuele aanbod is zichtbaar op Funda en via www.onzemakelaar.nl. Het nieuwste aanbod wordt ook aangekondigd op Facebook en Twitter.


 

Onze Makelaar

Kantoor Vestiging Onze Makelaar

Adresgegevens

Suze Groeneweghage 9
8302 ZW Emmeloord
KvK nummer: 58436812
BTW nummer: NL 195508075B02

Routeplanner