Mijn favorieten

Onze medewerkers

Onze Makelaar

Berry Westerduin
Even Voorstellen

Ik ben Berry Westerduin (1966), woon in Emmeloord, getrouwd, vader van drie dochters en sinds kort de trotse eigenaar van mijn eigen makelaarskantoor.

Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de makelaardij. De makelaardij is een prachtig vak dat een grote mate van integriteit en toewijding vereist. Daarnaast brengt het ook de voldoening van tevreden klanten met zich mee.

Ik wist nog niet van jongs af aan dat ik makelaar wilde worden. Toen ik in 1992 mijn examen voor de HTS had gehaald kwam ik in aanraking met de bouw. Ik hielp, tijdens het solliciteren, mee op bouwterreinen met het afroepen van materialen maar ook slopen en opruimen. Voordat ik het wist liep ik mee te timmeren en stelde ik kozijnen van appartementen tot bedrijfshalletjes. Het beviel mij erg goed en werd aanspreekpunt op de bouw voor kopers.
Zo kwam ik ook in contact met de makelaardij. Dat betekende wel dat ik opnieuw naar school moest in Zwolle. Die tijd in de bouw was een goede basis voor de makelaardij waar ik in mijn huidige werk heel veel aan heb.

Sinds mijn makelaarsopleiding heb ik uitgebreide ervaring opgedaan bij 3 makelaars kantoren. Zo heb ik inmiddels honderden transacties begeleid, variërend van de verkoop en aankoop van starterswoningen, appartementen, geschakelde- en vrijstaande woningen, (woon)boerderijen, monumenten en nieuwbouwwoningen. Het gebied waarin ik werkzaam ben en ben geweest gaat van Steenwijk, Meppel, Zwolle, Kampen, Dronten t/m de Noordoostpolder. In dit gebied heb ik ook nieuwbouwprojecten begeleid en verkocht.
In 2004 ben ik beëdigd tot makelaar/ taxateur o.z..

Gedurende mijn jaren ervaring heb ik heel duidelijk geleerd dat een makelaar niet alleen integer handelt, maar ook betrokken, betrouwbaar en accuraat is. Het is fantastisch al deze ervaring nu te kunnen toepassen in mijn eigen makelaarskantoor.

Bent u op zoek naar een makelaar met bovengenoemde kwaliteiten, met kennis van de markt, die mee gaat met de tijd, slagvaardig te werk gaat en bovenal heel veel plezier in zijn werk heeft, dan maakt Onze Makelaar graag kennis met u!