Mijn favorieten

Woning verkopen

 

    Met Onze Makelaar uw woning beter verkocht
 

Verkopen

Een woning verkopen is een serieuze zaak en een persoonlijke zaak.

Het gaat om veel geld, om juridische en bouwtechnische bijzonderheden en het gaat om uw persoonlijke leefwereld.

Goed om de verkoop over te laten aan Onze Makelaar, een vertrouwd NVM-kantoor.

Onze Makelaar is niet alleen deskundig en ervaren, maar ook heel enthousiast en gedreven.

Wij weten dat je op ieder onderdeel van het verkoopproces moet scoren, want alleen dán zorg je voor zekerheden en krijg je de beste opbrengst.

 

Laat u informeren, bel: 0527 - 240 130

 

In 5 slimme stappen uw woning verkopen


Stap 1:
Gratis waardebepaling en verkoopadvies
We bespreken uw woonwensen en bekijken uw woning op alle onderdelen. Dankzij onze ervaring en marktkennis krijgt u een reëel advies over de verkoop en de vraagprijs. Bel direct 0527-240130. De juiste vraagprijs en een solide verkoopadvies bepalen het succes.

Stap 2:
Opstarten van de verkoop
Onze Makelaar gaat direct aan de slag met het ontwikkelen van de beste presentatie van uw huis. Dat begint met een “onbetaalbaar” stylingadvies en het maken van slimme teksten. Ook de foto’s worden door een professional gemaakt. Wij laten internet beter voor u werken met www.funda.nl maar er is méér.. Onze Makelaar vertelt u graag over de speciale presentatie-technieken.

Stap 3:
Uw huis in de actieve verkoop
Uw huis staat nu te koop, het valt op! Niemand kan er omheen. Er worden brochures en bezichtigingen aangevraagd. Onze Makelaar weet precies hoe je extra koop-impulsen kunt geven met inzet van kennis en creativiteit. Wij scheppen duidelijkheid en geven vertrouwen. Onze Makelaar weet hoe je van een kijker een koper moet maken.

Stap 4:
Van onderhandeling naar verkoop
Kritisch kijken naar het eerste bod én de voorwaarden maar tegelijkertijd positief onderhandelen. Zorgen voor continue overleg en voor goede argumenten richting koper. Op die manier werken wij naar de juiste deal en de beste verkoopprijs. Onze Makelaar maakt daarna de koopakte, een vertrouwd idee.

Stap 5:
De levering van uw huis
Is de koopakte getekend, dan houden we de bedenktijd en voorwaarden nauwlettend in de gaten. In de periode tot de feitelijke levering van het huis is Onze Makelaar vaak controleur en vraagbaak tegelijk. Want de afhandeling van de verkoop moet foutloos verlopen. Onze Makelaar begeleidt u tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris!