Mijn favorieten

Woning kopen

Aankoopbegeleiding

 

Aangekocht....wat betekent dat? 


Regelmatig zie je een tuinbord van Onze Makelaar met daarop een oranje bordje met 'AANGEKOCHT'. Dit betekent dat een koper is geholpen bij de aankoop van een nieuwe woning.De koper is daar zo tevreden over dat daarvoor best reclame gemaakt mag worden! Onze Makelaar bekijkt de woning van onder.... tot boven!

Waarom begeleiding?


Waarom zou u een eigen makelaar inschakelen om een huis te kopen? Onderhandelen over de prijs dat kunt u toch zelf ook wel….Natuurlijk. Alleen gaat de begeleiding bij de aankoop wel een stap verder. Objectief en met een professioneel oog bekijken wij de woning. Is de prijs reëel? Is het bouwkundig in orde? Wij kunnen u behoeden voor valkuilen waar je makkelijk instapt als je ‘verliefd’ bent op een woning. Voor u levert het alleen maar voordeel op om ons in te schakelen, wij weten hoe het "spel" wordt gespeeld.
Met onze professionele begeleiding weet u zeker dat u een goede aankoop heeft gedaan!

 
Onze Makelaar wordt toch ook Uw Makelaar!

U gaat een huis kopen? Dan neemt u natuurlijk uw eigen makelaar mee. Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet, want de financiële consequenties kunnen groot zijn.
Wij adviseren u al vanaf de bezichtiging. Wij geven daarna direct advies over de prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast maken wij een inschatting of een aanvullend onderzoek zinvol is. Zoals bijvoorbeeld;
• specifiek onderzoek naar de kwaliteit van de vloer, isolatie of houtworm
• een volledige bouwkundige keuring
• onderzoek naar milieu, een olietank
• erfdienstbaarheden en bestemmingsplan
 
Deeldiensten zijn ook mogelijk. U kunt ook kiezen of u zelf de onderhandeling doet of het hele proces aan ons overlaat.

 
Duur?

Nee, met jarenlange ervaring, ook in prijsonderhandelingen, kan Onze Makelaar het beste resultaat voor u behalen. Hierdoor is het hoogstwaarschijnlijk dat u juist geld uitspaart. Bovendien werken wij op basis van no-cure = no-pay. Dat is wel zo duidelijk!
 

 
Wilt u meer weten? Bel ons gerust: 0527 - 240 130.